Ol'Backhaus

Ol'Backhaus Ol'Backhaus Ol'Backhaus Ol'Backhaus Ol'Backhaus Ol'Backhaus Ol'Backhaus Ol'Backhaus Ol'Backhaus Ol'Backhaus Ol'Backhaus Ol'Backhaus Ol'Backhaus Ol'Backhaus Ol'Backhaus

Tijdloze charme voor alle leeftijden

Nog voor zij de woning betreden, kunnen de allerjongsten op verkenning gaan in de omringende tuin van 2000 m². De gezinsdimensie van deze plek wordt immers meteen duidelijk: schommels, een trampoline, een volleybalterrein....staan uw kinderen op te wachten. En zij weten het misschien nog niet, maar Plopsa Coo ligt slechts op een twintigtal kilometer van de gîte...

Een Ardense parel te midden van de Hoge Venen

De rit naar Ol’Backhaus geeft u reeds een voorsmaakje van de kwaliteit van het verblijf. Nadat u een glimp heeft opgevangen van het mythische circuit van Spa-Francorchamps, ontdekt u het prachtige schouwspel van een van de mooiste streken van België. Zodra u bent aangekomen aan de gîte, zult u zin hebben om de omliggende natuurreservaten en –parken te doorkruisen. De bijzondere typologie van de Hoge Venen is van een ongerepte schoonheid die u versteld zal doen staan.

Neem gerust uw tijd: deze landschappen wachten geduldig tot u uw koffers heeft uitgepakt en helemaal gesetteld bent.

Een fijn gevoel en een prachtig haardvuur

De eigenaar zal u eerst hartelijk verwelkomen voor hij u wegwijs maakt in zijn woning. In dit grote Ardense huis van 420 m² staat alles in het teken van uw welzijn: het thalassocentrum (jacuzzi, sauna, hammam, zonnebank en een bar), het houten terras (zuidgericht) om ten volle te kunnen genieten van de zon, de computerruimte, de biljart, en zelfs een voetbaltafel. Terwijl u de kinderen gadeslaat die zich kostelijk vermaken in de tuin, zullen de petanquebaan en de barbecue zeker niet onopgemerkt blijven. Op 50 m van de gîte ligt een tennisveld met gravel. U kunt gratis 3 uur per dag van dit terrein gebruik maken, maar dient hiervoor wel te reserveren.

De dagen zullen te kort lijken... Zij zullen in schoonheid eindigen met een glas in de hand, bij een knetterend houtvuur.

Natuurpracht en kunstwerken van mensenhand

Rondom Ol’Backhaus kunt u genieten van de wonderen der natuur: uiteraard de Hoge Venen, maar ook de meren van Robertville en Bütgenbach, de skipistes van Signal de Botrange en Ovifat. Ook de mens heeft zijn steentje bijgedragen tot de pracht van deze plek. Het kasteel van Reinhardstein, het naburige Groothertogdom Luxemburg, Spa, Stavelot, Malmedy of Monchau zijn stuk voor stuk een bezoek waard.

U zult betoverd worden door de charme van deze streek en uw volgende bezoek niet uitstellen tot de volgende zomer. U zult gauw terugkeren om de winterpracht van deze plek te herontdekken en de unieke sfeer te komen opsnuiven van de talrijke kerstmarkten in de streek.